Trots, skrik och ömmande tänder!!

det är mörkt, men jag vakna utav Wiggo som vill ha mat.
pappa F går upp för att göra iordning en flaska och jag somnar om.
långt inne hör jag Alex skrika och jag hör även att pappa F är inne i hans rum för att ge nappen
och en flaska välling. Inget duger... han fortsätter att skrika. När vi kommer in möts vi utav en fruktansvärt sur Alex som slåss och sparkar mot ALLT. vi går ut ur hans rum ihopp om att han istället kanske lugnar sig när han är sj. Men skriket fortsätter en sådär 10min. Jag går in efter att pappa F sagt hejdå och gått till jobbet. Alex är fortfarande lika sur, men jag ser att han fortfarande är tröt och lägger han ner och säger att du får sova en stund till. jag går ut och stänger dörren till hans rum, han skriker men tystnar kort därefter. Han somnade om...

Hej Tisdag och Hej kära läsare!!

Hoppas er dag startade bättre än våran..
En pigg liten Wiggo var redo för att möta denna dag med strålande humör. Men hans storebror hade då minsann vaknat på fel sida.. Usch säger jag bara, som mamma kämpar man från morgon till kväll för att få dagen att fungera. Men snacka om kaosartad morgon.
Som ni kanske läst här ovanför vaknade Kära lille Alex på ett strålande(?) humör, INTE. Med skrik och gnäll skulle han kläs på och få i sig lite frukost vilket inte gick Alls. Istället gör jag iordning en flaska välling ihopp om att han skulle äta den. Men icke!
Jaja, vi beger oss mot dagis, på vägen dit försöker jag komma på bättre tankar och försöker njuta utav det underbara höstvädret som mötte oss idag. Solsken minsann :) me like!!

Alex blir först glad av att komma till dagis, men blir sedan sur över att jag tar nycklarna han haft med sig.
Fröken försöker skojja med Alex, men lyckas inte så bra till en början. Jag vinkar hejdå och tar med mig Wiggo och går mot Babymusiken.
Vid 11.30 är det åter dags att hämta Alex, jag försöker tänka positivt och hoppas att Alex kanske kunde vara på en aning bättre humör. Ååh nej, jag möts utav en kille med samma dåliga humör som innan.
Det bär av hemmåt och värmer lite mat, men han åt väl hälften.

Nu ligger han och sover, men gnäller till ibland.
Jag får hoppas att det är tänderna som ställer till det för oss båda. Såg nämligen igår att hans hörntänder nr2 är påväg både uppe och nere. Detta ömmar väldigt vilket även är resultatet i hans minskade aptit.
Välling är det enda som gäller och det är väl ändå tur att där finns den näring som de behöver.
När ska detta med tänder osv ge med sig?? För oss bådas skull...


Kommentarer
Postat av: Linn

Hej Kirsi!

Vilken fin blogg du har! Tyvärr missade jag öppna förskolan igår, men nästa gång :) Min morgon var inte heller den bästa men då kan ju dagen bara bli bättre.. hoppas jag!

Ha det bra, Kram L

2010-09-21 @ 14:49:14
URL: http://linnstern.blogg.se/
Postat av: systeryster

haha, jaadu, livet är ingen dans på rosor alltid.. :)

2010-09-21 @ 19:42:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0