Lite lyx i det hela

Denna veckan har vi haft en släng utav lyx på många sätt.

Pappa F har ämligen tagit ut 1 veckas föräldraledighet och dessa dagar är de han hade kvar sedan Wiggos födelse. Pappa F har varit med och fått se Alex dagis och därmed också varit med vid lämningarna.
Att även pappa F fick vara med har varit nyttigt både för han och Alex, att pappa har varit med och lämnat och hämtat har gjort Alex lite tryggare enligt personalen på förskolan.

Till en början blev han lite ledsen då pappa skulle gå de första dagarna, men det går bara bättre och bättre och igår hade han vinkat hejdå utan problem. Är det sähär att pappan till viss del är starkare än mamman vid lämningen? Att pappan mer är stark i sig själv när han ser sitt barn gråtandes?
Jag som mamma försöker vara så stark jag kan. JAg vet att han har det bra på dagis, men att se han så ledsen och frustrerad gör ont i mig att jag snarare bara vill vända och gå in igen för att hämta och trösta.
Visst känns det innerst inne för en pappa också, men jag har en känsla utav att de är starkare på något vis.

                                                            ♥ SKAM DEN SOM GER SIG ♥

Men med lite pappaledighet i vardagen har jag minsann fått mycket hjälp.
Medans Alex blivit lämnad på dagis och f sedan haft hand om lillebror Wiggo så har jag fått många vardagssysslor gjorda. Så skönt så och tillsammans har vi även kunnat vila oss lite innan vi sedan hämtat hem en strålande glad liten Alex. För i mina ögon är han liten fortfarande eller vad säger ni?
För att lyxa till det lite mer fick Alex idag vara ledig från dagis då vi igår styrde kosan mot Malmö där vi även har tillbringat natten och en del utav dagen idag.
Eftersom pappa F var ledig passade vi på att hälsa på faster och farbror, för att sedan även ta en tur till farfar tillsammans. Härligt med en liten utflykt i form utav övernattning.
Men en sak är då säker, Borta bra men Hemma bäst!!

Kommentarer
Postat av: Mammabea.se

Jag tror också att pappor är starkare på något sätt..

2010-09-03 @ 10:17:32
URL: http://mammabea.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0