De 2 första dagarna på förskolan

Efter lite vila, matlagning, badningar, ihopvikning utav tvätt och en röjjning av alla leksaker som ligger ÖVERALLT, kan jag nu äntligen sätta mig ner en liten stund.


Första dagarna på förskolan har gått kanonbra! Personalen var jättegulliga och de hade förberett väl inför att Alex skulle komma. Han hade fått en egen hylla med sitt namn på.

Alex förskola är en nystartad förskola med 45 barn sammanlagt och 9 förskolepedagoger. De har en egen liten gård och får mat körd till sig. Alex avdelning är en småbarns avdelning med barn i åldrarna 1-2år. Avdelningarna är uppdelade på 3 vilket innebär att mittenavdelningen är för barn på 3år och nästa är för barn i åldern 4-5.

Igår var vi på förkskolan i en timme för att Alex skall kunna bekanta sig lite med atmosfären och idag och imorgon är vi där mellan 9-11 ungefär. Sedan på torsdag och fredag skall vi vara där lite längre och efter hur vi upplever att det går så lägger vi ett schema för nästa vecka.


Jag kan väl inte påstå att jag känner mig särskillt orolig eller obekväm i det här, för Alex verkligen ÄLSKAR det. Han hoppar iväg och bryr sig inte ett dugg om mig.
Däremot kan jag känna att det känns lite konstigt att lämna sitt ena barn och gå hemma med sitt andra, men det är väl en vanesak kan jag tänka mig.

Imorgon väntas inskolningsdag 3 och då ska Alex vara själv en stund... spännande!

Kommentarer
Postat av: Petra

Åhh va skoj att de går bra med honom =)

2010-08-17 @ 21:09:27
URL: http://pesp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0