Sömntuta, höstmörkt,dagis och Bvc

Vaknat flera gånger inatt och rusat upp till Wiggos säng. Den där hostan ger ine med sig, stackars liten.
Han hostar och hostar till han inte längre får någon luft... Jag som mamma kan absolut inte koppla av utan ligger på helspänn hela natten och oroar mig över denna hosta som drabbat Wiggo. Vi har kollat upp det, men allt lät bra konstigt nog. Jag hoppas det går över inom det närmsta!!

Idag var det svårt att ta sig upp ur sängen och likaså var det svårt att få upp Alex trots att han var vaken när jag kom in. Han låg där med sin snuttefilt och gosade. Höstmörkret gör en verkligen tröttare och på något konstigt sätt känner man sig ändå ganska sliten. Jag fick med mig han till dagis i vilket fall och det var en glad Alex jag hämtade från dagis tre timmar senare :) Härligt!!

Det var även återigen dags för Wiggo att mätas och vägas på BVC idag. Han växer så det knakar vår lille gosse.
Han väger numera 9040g och är 68.5 cm lång, jisses här går det undan. För att jämföra det hela så vägde Alex inte mer än 7250g när han var 5mån gammal. Haha vår lille klump, en klump utav 9kg kärlek.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Idag är riktigt ruskväder, man vill bara vara inne o elda i kaminen o tända massaljus överallt =) Jisses va stor "lille" Wiggo blivit..

2010-11-03 @ 12:09:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0