Helt underbar helg

Jag är en människa som älskar att ha folk runt omkring mig. Mina barn, vänner,familj ja alla som står mig väldigt nära. Den här helgen kan jag då absolut inte klaga på, den har varit toppen.
När jag kommer till dagis på fredagen och ska hämta Alex möts jag utav en överlycklig son som stod och väntade. Han blev dessutom så glad över att se att Jane (en utav mina närmsta vänner) var med.
Vi åkte till affären och köpte med oss frallor hem. Vi satte oss tillsammans och njöt utav dessa goda frallor och lille Wiggo somnade snabbt i babysittern.

Alex la sig för att vila och jag och Jane satte oss i soffan och pratade om det mesta.
Hon tog upp Wiggo i famnen och satt med honom, det är så härligt att ha vänner som är såå glada i våra barn. Det är en lättnad som inte går att beskriva, Alex älskar verkligen Jane över något annat och det känns så verkligen bra. Han strålar upp som en sol när han får syn på henne.
Medans vi satt där i soffan och pratade blev vi sugna på att göra något under kvällen och vi bestämde oss för att dricka lite vin och ha det allmänt mysigt. Fredrik hade lovat att passa barnen för att jag skulle få ha roligt och komma ut lite. Han körde oss för att inhandla diverse tillbehör som behövdes för kvällen och medan Jane sedan körde hem för att göra sig iordning lagade vi tacos här hemma som stod färdig när Jane sedan kom igen.

Vi drack lite vin och bestämde oss för att åka till Ystad med tåget, väl framme gick vi till Marinan där Janes pappa befann sig. Innan vi hittade dit.. jaa lite förvirrade hade vi gått förbi 2ggr. Jag hittar inte så bra i Ystad och med lite alkohol i kroppen var det inte lättare då heller haha...
Nåväl vi hittade till slut och hade jättetrevligt tillsammans. När det sedan skulle stängas gick vi vidare upp mot Bar à bar för att kolla läget och där var tomt på folk, men vi bestämde oss för att stanna :)
Vi hade jättetrevligt tillsammans och vi var inte hemma förrens 05 på natten.

Jag slog upp ögonen kl 11 på lördagmorgonen och Alex kom in och la sig gämte mig. Han ville mysa tillsammans med mamma och lille Wiggo som vaknade i samma stund. Jag gjorde mig iordning inför dagen och kl 17.30 var vi bortbjudna till ett par kompisar som bor här i Tomelilla. Där bjöds det på god mat, många goa skratt, tv-tittande, massa prat om allt möjligt och kl den rann iväg. Vi var hemma lite innan 23.30 på kvällen.

Igår var hela familen mer eller mindre utslagna efter en toppen helg med trevligt sällskap och en massa goa skratt från olika håll. Vi höll oss inne då vädret inte var det bästa. Under senare eftermiddag tog vi oss en liten tur med bilen vilket var mysigt då det även regna. Kvällen blev lika mysig den med lite film tillsammans med sambon.

En helt underbar Helg med andra ord ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0